Διαμονή

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΡΕΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Απολαυστε την φιλοξενια μας

Οι γρήγοροι ρυθμοί των πόλεων αφήνουν μικρά περιθώρια για απόλαυση και χαλάρωση , οι ανθρώπινοι δεσμοί γίνονται όλο και πιο δύσκολοι. Τα μικρά καταλύματα πόλεως όπως το ΆΡΕΩΣ εστιάζουν στο εσωτερικό περιβάλλον και στην πλήρη ανάδειξη του όρου ‘ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ’ το επίκεντρο του στόχου θα πρέπει να είναι ο επισκέπτης να πάψει να είναι επισκέπτης και να γίνει Φιλοξενούμενος ένας όρος όπου οι ρίζες του φθάνουν στον αρχαίο πολιτισμό της Ελλάδος.

Έτσι με γνώμονα την πλήρη ανάδειξη του όρου «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ», τα δωμάτια στο Areos είναι υψηλής αισθητικής και περιλαμβάνουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε επισκέπτη – από οικογένειες και ζευγάρια μέχρι επαγγελματίες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς σκοπούς. Τα ευρύχωρα δωμάτια εντυπωσιάζουν με τα μοντέρνα μινιμαλ έπιπλα, τα ξύλινα πατώματα και το κομψό στυλ. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μια ποικιλία δωματίων μοντέρνας αισθητικής και elegant διακόσμησης. Τα 40 δωμάτια φτιάχτηκαν με συνέπεια ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Η μοναδική πολυτέλεια σε σύγχρονη διακόσμηση ανάμεσα σε ξύλινες επιφάνειες μοντέρνα χρώματα και μελετημένους φωτισμούς δένουν με τις ταπετσαρίες των δωματίων και δημιουργούν ένα περιβάλλον αντάξιο των απαιτήσεων του φιλοξενούμενου. Ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε : σουίτα, διπλό δωμάτιο με μπαλκόνι, διπλό δωμάτιο, τριπλό δωμάτιο καθώς και σε μονό δωμάτιο.

Τα δωμάτια Areos βρίσκονται σε προνομιακή θέση στον τουριστικό χάρτη, καθώς είναι πολύ κοντά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, σε κοντινή απόσταση από τον ηλεκτρικό σταθμό στην πλατεία Βικτωρίας. Έτσι η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη είτε από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» είτε από το λιμάνι του Πειραιά.